Beide zijden van een document automatisch scannen

1
Start ControlCenter.
Windows®
(1)
Klik op het pictogram Figuur (ControlCenter4) in het systeemvak van de taakbalk en kies vervolgens Open in het menu.
Het venster van ControlCenter4 wordt weergegeven.
Opmerking Opmerking
U kunt ControlCenter4 ook starten door te dubbelklikken op het pictogram Figuur (ControlCenter4) in het systeemvak van de taakbalk.
(2)
Klik op het tabblad Apparaatinstellingen (in het voorbeeld wordt de Startmodus gebruikt).
Scherm
Macintosh
(1)
Klik op het pictogram Figuur (ControlCenter2) in de menubalk en kies vervolgens Open.
Het venster van ControlCenter2 wordt weergegeven.
Opmerking Opmerking
Als het pictogram Figuur (ControlCenter2) niet wordt weergegeven in de menubalk, dubbelklikt u op het pictogram ControlCenter.
Het pictogram ControlCenter bevindt zich in Macintosh HD/Programma’s/Brother.
Het pictogram Figuur (ControlCenter2) wordt dan in de menubalk weergegeven.
(2)
Klik op het tabblad INSTELLINGEN APPARAAT.
Scherm
2
Klik op de knop Remote Setup. Het venster Remote Setup wordt weergegeven.
Opmerking Opmerking
U kunt Remote Setup ook starten door de volgende stappen uit te voeren:
Windows®
Klik op start, Alle programma’s, Brother, ADS-XXXX en vervolgens op Remote Setup.
Macintosh
Dubbelklik op het pictogram RemoteSetup in Macintosh HD/Programma’s/Brother.
3
Selecteer Scannen n. USB in de mapstructuur.
Windows®
Scherm
Macintosh
Scherm
4
Selecteer Aan: Lange zijde binden of Aan: Korte zijde binden in de keuzelijst Duplex scannen, afhankelijk van de documentlay-out. Zie de volgende tabel:
Instelling Duplex(dubbelzijdig) Scannen
Oorspronkelijke lay-out
Scanresultaat
Lange zijde binden
Figuur
Figuur
Korte zijde binden
Figuur
Figuur
5
Wijzig zo nodig nog andere instellingen (zie Scaninstellingen wijzigen).
6
Laad uw document.
7
Druk op Scannen naar USB op het bedieningspaneel. Het scannen wordt gestart.