Enveloppen scannen

1
Opmerking Opmerking
U mag maar één hulpblad per keer laden.
2
Klik op het pictogram Figuur (ControlCenter2) in de menubalk en kies vervolgens Open.
Het venster van ControlCenter2 wordt weergegeven.
Scherm
Opmerking Opmerking
Als het pictogram Figuur (ControlCenter2) niet wordt weergegeven in de menubalk, dubbelklikt u op het pictogram ControlCenter.
Het pictogram ControlCenter bevindt zich in Macintosh HD/Programma’s/Brother.
Het pictogram Figuur (ControlCenter2) wordt dan in de menubalk weergegeven.
3
Klik op het tabblad SCAN terwijl u de Control-toets ingedrukt houdt, op de knop voor de Scannen-naar-actie die u wilt wijzigen (Afbeelding, OCR, E-mail of Bestand). Het dialoogvenster met instellingen wordt weergegeven (in het volgende voorbeeld wordt Afbeelding gebruikt).
Scherm
4
Schakel het selectievakje Modus hulpblad in.
5
Selecteer een andere documentgrootte dan Automatisch in de keuzelijst Documentgrootte.
6
Wijzig zo nodig nog andere instellingen (zie Scaninstellingen wijzigen).
7
Klik op de knop die u in stap 3 hebt geselecteerd.
Het berichtdialoogvenster wordt weergegeven. Klik op de knop Starten met scannen.
Het scannen wordt gestart.
Opmerking Opmerking
Schakel het selectievakje Niet opnieuw laten zien. in als u het berichtdialoogvenster niet meer wilt weergeven.