Documenten scannen die langer zijn dan A4

1
Laad uw document.
Opmerking Opmerking
U mag maar één document per keer laden.
2
Klik op het pictogram Figuur (ControlCenter4) in het systeemvak van de taakbalk en kies vervolgens Open in het menu.
Het venster van ControlCenter4 wordt weergegeven.
Opmerking Opmerking
U kunt ControlCenter4 ook op een van de volgende manieren starten:
(Windows® XP, Windows Vista®)
Dubbelklik op het pictogram Figuur (ControlCenter4) in het systeemvak van de taakbalk.
Klik in het menu start op Alle programma’s/Brother/ADS-XXXX (waarbij XXXX uw modelnaam is) en klik op ControlCenter4.
3
Selecteer het tabblad Scan.
Scherm
4
Klik met de rechtermuisknop op de knop die u wilt gebruiken (Figuur (Afbeelding), Figuur (OCR), Figuur (E-mail) of Figuur (Bestand)) en selecteer Knopinstellingen in de lijst. Het dialoogvenster met instellingen wordt weergegeven (in het volgende voorbeeld wordt Afbeelding gebruikt).
Scherm
5
Selecteer Lang papier (normale breedte) of Lang papier (smalle breedte) in de keuzelijst Documentgrootte.
Opmerking Opmerking
Met elke optie voor Lang papier kan een groot document worden gescand tot maximaal het volgende formaat:
Lang papier (normale breedte): 215,9 × 863,0 mm
Lang papier (smalle breedte): 107,9 × 863,0 mm
Als u Lang papier niet kunt selecteren, schakelt u de selectievakjes Duplex(dubbelzijdig) Scannen en Autom. rechtmaken uit.
6
Wijzig zo nodig nog andere instellingen (zie Scaninstellingen wijzigen).
7
Klik op de knop die u in stap 4 hebt geselecteerd.
Het berichtdialoogvenster wordt weergegeven. Klik op de knop Starten met scannen.
Het scannen wordt gestart.
Opmerking Opmerking
Schakel het selectievakje Niet opnieuw laten zien. in als u het berichtdialoogvenster niet meer wilt weergeven.
Ondersteun het document met uw hand als het langer is dan het bovendeksel.