Plastic kaarten scannen

1
Laad een plastic kaart (zie Visitekaartjes en plastic kaartjes laden).
Opmerking Opmerking
U mag maar één plastic kaart per keer laden.
2
Klik op het pictogram Figuur (ControlCenter4) in het systeemvak van de taakbalk en kies vervolgens Open in het menu.
Het venster van ControlCenter4 wordt weergegeven.
Opmerking Opmerking
U kunt ControlCenter4 ook op een van de volgende manieren starten:
(Windows® XP, Windows Vista®)
Dubbelklik op het pictogram Figuur (ControlCenter4) in het systeemvak van de taakbalk.
Klik in het menu start op Alle programma’s/Brother/ADS-XXXX (waarbij XXXX uw modelnaam is) en klik op ControlCenter4.
3
Selecteer het tabblad Scan.
Scherm
4
Selecteer Aangepast onder Type document en klik vervolgens op de knop Aangepaste instellingen.
Het dialoogvenster Aangepaste scaninstellingen wordt weergegeven.
Scherm
5
Schakel het selectievakje Modus plastic kaarten in.
6
Configureer zo nodig nog andere instellingen (zie Aangepaste scaninstellingen).
7
Klik op de knop Figuur (Scan). Het scannen wordt gestart en het dialoogvenster Scannen voltooid wordt geopend waarin het aantal gescande pagina's wordt weergegeven. De gescande afbeelding wordt weergegeven in de viewer.
Opmerking Opmerking
Als het dialoogvenster Scannen voltooid niet verschijnt en u het aantal gescande pagina's wilt weergegeven, schakelt u het selectievakje Scanresultaten weergeven in.
8
Ga op een van de volgende manieren te werk:
Klik op de knop Figuur (Opslaan) om de gescande gegevens op te slaan. Zie Gescande gegevens opslaan.
Klik op de knop Figuur (Openen met toepassing) om de gescande gegevens in een andere toepassing te openen. Zie Openen met toepassing.
Klik op de knop Figuur (E-mail verzenden) om de gescande gegevens bij te voegen bij een e-mail. Zie E-mail verzenden.
Klik op de knop Figuur (OCR) om te scannen naar een tekstbestand dat kan worden bewerkt. Zie Naar een bewerkbaar tekstbestand scannen (OCR).
Belangrijk Belangrijk
Als zich tijdens het scannen een invoerfout voordoet, opent u het frontdeksel en verwijdert u de plastic kaart voorzichtig om deze niet te beschadigen.
Opmerking Opmerking
In de Modus plastic kaarten worden automatisch de volgende instellingen gebruikt:
Resolutie: 600 x 600 dpi
Scanformaat: 2 in 1 (plastic kaartjes laden)
Duplex(dubbelzijdig) Scannen: Aan (Inbinden aan de korte kant)
Autom. rechtmaken: Uit
Detectie multi-invoer: Uit
Afbeelding automatisch draaien: Uit
Oorspronkelijke lay-out
Scanresultaat
Figuur
Figuur