Artspira+ Lijst met vragen en antwoorden

Artspira+ is een nieuw Brother-abonnementsprogramma waarmee u uw creatieve Artspira-ervaring kunt vergroten. Deze pagina biedt een overzicht van veelgestelde vragen over Artspira+.
Raadpleeg deze pagina als de benodigde antwoorden hier niet worden weergegeven.

Algemene informatie

Artspira+ is een Brother-abonnementsprogramma dat uw creatieve Artspira-ervaring zal verbeteren. Met Artspira+ beschikt u over een onbeperkt aantal ontwerpen, meer bewerkingsprogramma’s en -functies en extra cloudopslag.
Tik hier om te zien wat u met Artspira+ kunt maken!

Gratis proefperiode

Wat is de gratis proefperiode van Artspira+? Hoe lang duurt de proefperiode?

Brother biedt u een gratis proefperiode van een maand om Artspira+ uit te proberen en onze sjablonen, tools en ontwerpen te gebruiken.
U kunt op elk gewenst moment opzeggen. Er zijn geen opzeggingskosten.
De gratis proefperiode duurt een maand vanaf de datum van aanmelding.
De eerstvolgende verlengingsdatum van de dienst wordt weergegeven op het instellingenscherm van de toepassing. Als u wilt opzeggen, doe dit dan ten minste één dag voor die datum.

Tik hier voor meer informatie over de opzegging van uw gratis proefperiode of abonnement.
Tik hier voor meer informatie over hoe u de status en verlengingsdatum van uw abonnement kunt controleren.

Hoe abonneer ik me op Artspira+? Is Artspira+ beschikbaar in mijn land?

Ga naar het aankoopscherm in [Instellingen] in de app.
Tik hier om te zien waar Artspira+ beschikbaar is.

Abonnement en betaling

Hoe begin ik mijn gratis proefperiode? Brengt Brother mij automatisch kosten in rekening? Wat gebeurt er als de gratis proefperiode afloopt?

U moet de betalingsgegevens invoeren om uw gratis proefperiode te starten, maar u betaalt de eerste maand niets.
Na een maand start het Artspira+ abonnement en betaalt u maandelijks.

Tik hier voor meer informatie over de opzegging van uw gratis proefperiode of abonnement.

Welke betaalmethoden kan ik gebruiken?

De betaalmethode is dezelfde als de betaalmethode van de accountinformatie die is gekoppeld aan de OS App Store.

Kan ik een betalingsbewijs krijgen voor de abonnementsdienst?

Artspira+ kan helaas geen betalingsbewijs afgeven.
Voor meer informatie:
-Android-gebruikers: Tik hier.
-iOS-gebruikers: Tik hier.

Ik heb me geabonneerd op Artspira+ via mijn mobiele telefoon. Kan ik Artspira+ gebruiken op andere mobiele apparaten, zoals mijn tablet?

Absoluut - maar u moet wel uw geactiveerde Artspira-ID gebruiken. Als u dezelfde Artspira-ID gebruikt op uw mobiele telefoon, uw tablet en andere mobiele apparaten, wordt uw toegang tot de dienst Artspira+ gevalideerd.

Waarom kan ik me niet abonneren op Artspira+?

Er kunnen een paar redenen zijn, waaronder:

• Controleer het scherm [Instellingen] > [Account] > [Gebruikersinformatie] > [Regio] in de app.
    Tik hier om te zien waar Artspira+ beschikbaar is.
  • Uw betaalgegevens zijn niet correct ingevoerd.
  • Zelfs als u uw abonnement opzegt, hoeft u zich niet opnieuw te abonneren zolang het voor de volgende updatedatum valt. Als u zich opnieuw wilt abonneren (de opzegging ongedaan wilt maken), abonneer u dan via het scherm [Instellingen] in de app nadat de volgende updatedatum is verstreken.

Ik ben geabonneerd op Artspira+, maar ik zie geen abonnementsfuncties.

Mogelijk hebt u zich aangemeld met een andere Artspira ID. Vergelijk uw huidige Artspira ID met de ID die u hebt gebruikt om u te abonneren op Artspira+.

Probeer het volgende:
- Probeer in te loggen met een andere inlogmethode (bijvoorbeeld met CanvasWorkspace, Apple of Google).
- Probeer een andere Apple ID of Google ID te gebruiken en controleer of u een andere Artspira ID hebt.

Ik heb Artspira+ regelmatig gebruikt met mijn Artspira-ID, maar het werkte opeens niet meer. Wat is er gebeurd?

Zorg ervoor dat uw land/regio correct is ingesteld bij [Instellingen] > [Account] > [Gebruikersinformatie] > [Regio].
Tik hier om te zien waar Artspira+ beschikbaar is.

Ik ben naar een ander land of een andere regio verhuisd tijdens mijn abonnement. Wat moet ik doen?

Als u verhuist, volg dan deze stappen om uw abonnement te verlengen.

• Annuleer uw Artspira+ betaling.
    Tik hier en hoe u betalingen kunt stoppen.
    (Uw abonnement blijft actief tot de datum van “Abonnementsverlenging”).
  • Wijzig de informatie van de door u betaalde account in de App Store en kies het land of de regio waar u naartoe verhuist.
    Voor meer informatie:
    -Android-gebruikers: Tik hier.
    -iOS-gebruikers: Tik hier.
    Wijzig vervolgens uw betaalmethode.
    Voor meer informatie:
    -Android-gebruikers: Tik hier.
    -iOS-gebruikers: Tik hier.
  • Tik in de Artspira-app op [Instellingen] > [Account] > [Gebruikersinformatie] > [Regio] en update uw land of regio.
    Als er een bevestigingsscherm verschijnt, tikt u op [OK].
    Tik hier om te zien waar Artspira+ beschikbaar is.
  • Une fois la date de « renouvellement de l'abonnement » arrivée, envoyez une demande d'abonnement.

Wat moet ik doen als ik een Artspira+ abonnement heb en naar een ander land of een andere regio verhuis waar Artspira+ niet wordt ondersteund?

We werken eraan om Artspira+ over de hele wereld beschikbaar te maken, en het spijt ons dat we u nog niet kunnen ondersteunen in uw nieuwe huis.

Tik hier om te zien waar Artspira+ beschikbaar is.

Hoe kan ik de status van mijn Artspira+ abonnement en informatie over abonnementsverlenging controleren?

Ga naar [Instellingen] > [Abonnement].
Als u wilt opzeggen, doe dit dan ten minste één dag voor die datum. Tik hier voor meer informatie over de opzegging van uw gratis proefperiode of abonnement.
Image of Subscribe screen in Settings

Kan ik Artspira+ commercieel gebruiken?

Tenzij uitdrukkelijk anders vermeld, mag u Artspira, Artspira+ en alle afgeleide werken die met behulp van het bovenstaande zijn gemaakt alleen gebruiken voor persoonlijke, niet-commerciële doeleinden.
Klik hier om de EULA van Artspira te lezen.

Wanneer ik een aankoop probeer te doen, verschijnt het bericht "M3331### Code". Wat is er gebeurd en wat moet ik doen?

Als een bericht als dit verschijnt, kan er een aankoopfout zijn opgetreden. Tik op de link Problemen oplossen om te zien hoe u het probleem kunt oplossen. Tik hier "Probleemoplossing". [PDF/151KB]

Kortingen op Ontwerpen met een licentie

Wat zijn gelicentieerde ontwerpen?

Klik hier voor meer informatie over Ontwerpen met een licentie.

Ik ben lid van een Artspira+ abonnement. Krijg ik een speciale korting als ik Ontwerpen met een licentie koop?

Dat doet u! Een van de vele voordelen van het Artspria+ abonnement is dat leden van het plan een extra korting krijgen op alle Gelicentieerde Ontwerpen die ze kopen.

Als ik mijn Artspira+ abonnement opzeg, krijg ik dan nog steeds een speciale korting bij de aankoop van ontwerpen met licentie?

Het spijt ons, maar als u uw abonnement opzegt, kunnen wij geen speciale kortingen aanbieden na de datum waarop uw "Abonnement vernieuwd" wordt.

Als ik stop met betalen voor de abonnementsservice, kan ik de gelicentieerde ontwerpen die ik met korting heb gekocht dan blijven gebruiken?

Natuurlijk. U kunt Gelicentieerde Ontwerpen binnen Artspira blijven gebruiken, zelfs nadat u uw abonnement heeft opgezegd.

Als ik verhuis nadat ik een gelicentieerd ontwerp met korting heb gekocht, kan ik het dan nog steeds gebruiken?

Dat kan! Houd er echter rekening mee dat sommige functies en gegevens verborgen of niet beschikbaar kunnen zijn als de regionale instellingen worden gewijzigd. Om gekochte content te bekijken en te gebruiken, moet u uw locatie-instelling wijzigen in het land/regio waar u de gelicentieerde ontwerpen hebt gekocht om ze opnieuw te bekijken.

Mijn abonnement opzeggen

Hoe kan ik mijn abonnement op Artspira+ opzeggen en de betalingen stoppen?

U kunt uw abonnement niet opzeggen in de Artspira App. Als u wilt opzeggen, moet u de betalingen via uw apparaat stopzetten.
Voor meer informatie:
-Android-gebruikers: Tik hier.
-iOS-gebruikers: Tik hier.

Wat gebeurt er als ik Artspira+ opzeg?

Als u Artspira+ opzegt vóór de datum bij "Abonnement wordt verlengd op" die wordt weergegeven in [Instellingen], kunt u tot die datum uw voordeel doen met alle functies en content van het abonnement, waarna u automatisch terugkeert naar de gratis versie van Artspira.
Tik hier om de verschillen weer te geven tussen de gratis versie van Artspira en het Artspira+ abonnement. [PDF]
Nadat uw Artspira+ abonnement is afgelopen, hebt u nog steeds toegang tot uw map [Mijn creaties], maar hebt u mogelijk niet genoeg opslagruimte om nieuwe bestanden op te slaan. Als dit gebeurt, moet u bestaande bestanden verwijderen om ruimte te maken voor de nieuwe bestanden die u wilt opslaan.

Wat gebeurt er als ik mijn Artspira-abonnement opzeg of de Artspira App verwijder terwijl ik geabonneerd ben op Artspira+?

Als u uw Artspira-abonnement of de Artspira App verwijdert, wordt uw abonnement op Artspira+ niet opgezegd.
Raadpleeg deze vragen en antwoorden om uw abonnement op te zeggen.

Ik heb mijn abonnement op Artspira+ opgezegd, maar ben van gedachten veranderd. Hoe kan ik het abonnementsprogramma opnieuw starten?

Als de datum bij "Abonnement wordt verlengd op" is verstreken, abonneer u dan opnieuw via de Artspira App om er zeker van te zijn dat uw ID behouden blijft.

Als u zich opnieuw abonneert via een app store, wordt uw Artspira ID niet correct gekoppeld aan uw abonnement. Meld u niet opnieuw aan via een app store. Ga terug naar de Artspira App om u aan te melden.
U kunt zich pas opnieuw abonneren nadat de datum bij "Abonnement wordt verlengd op" is verstreken.

Als ik mijn abonnement op Artspira+ opzeg vóór de volgende updatedatum, krijg ik dan mijn geld terug?

U kunt helaas geen geld terugkrijgen. Als u uw abonnement op Artspira+ opzegt, kunt u de abonnementsdienst gebruiken tot de volgende updatedatum.

Functies van Artspira+

Wat is de functie Afbeelding om te borduren?

Maak gepersonaliseerde borduurgegevens met uw eigen foto's en afbeeldingen.
Tik hier voor meer informatie.

Deze functie is alleen beschikbaar bij een abonnement op Artspira+.

Wat is de Artspira AI-functie?

Artspira AI zet uw afbeeldingen en foto's om in unieke, persoonlijke portretten. Na de conversie kunt u deze portretten borduren, snijden en afdrukken met uw Brother machines. Als u een oudere versie van Artspira gebruikt, moet u de app bijwerken zodat u Artspira AI kunt gebruiken.
Tik hier voor meer informatie.

Deze functie is alleen beschikbaar bij een abonnement op Artspira+.

Contact