Hem > Skriva ut etiketter > Välj ett klippalternativ (PT-E510PT-E560BT)

Välj ett klippalternativ (PT-E510/PT-E560BT)

Relaterade modeller:PT‑E510 / PT‑E560BT
  1. Tryck på Menu (Meny).
  2. Tryck på image eller image för att välja [Klipp-alt.] och tryck sedan på OK.
  3. Tryck på image eller image för att välja det alternativ du önskar.
    Nej Exempel Hel avklippning Halvklipp Kedja
    1
    image
    Nej Ja Nej
    2
    image
    Ja Ja Nej
    3
    image
    Nej Nej Nej
    4
    image
    Ja Nej Nej
    5
    image

1. Tapens stoppläge

Nej Ja Ja
    6
    image

1. Tapens stoppläge

Ja Ja Ja
    7
    image

1. Tapens stoppläge

Nej Nej Ja
    8
    image

1. Tapens stoppläge

Ja Nej Ja
    9
    image

För specialtape

4. Tryck på OK.
    image
    • Med inställningen kedjeutskrift varken matas eller klipps tapen efter att den sista etiketten skrivits ut.

Tryck på image för att mata fram och klippa tapen.

• Inställningen för halvklipp är inte tillgänglig vid användning av tygtape som stryks på, krympslang eller icke-laminerad tape.