Hem > Innan du använder din märkmaskin > Allmänna försiktighetsåtgärder

Allmänna försiktighetsåtgärder

Uppladdningsbart litiumjonbatteri

• Vid tiden för köpet är det uppladdningsbara litiumjonbatteriet något laddat. Innan du använder märkmaskinen för första gången måste du ladda det uppladdningsbara litiumjonbatteriet helt.
  • Om märkmaskinen inte ska användas under en längre tid ska du ta ut batteriet och frånkoppla kablarna innan märkmaskinen läggs undan för förvaring.
  • Om du märker något ovanligt med det uppladdningsbara litiumjonbatteriet första gången det används, t.ex. överhettning eller rost, ska du omedelbart sluta använda det uppladdningsbara litiumjonbatteriet. Kontakta Brothers kundtjänst.

Märkmaskin

• Beroende på område, material och miljöförhållanden kan det hända att etiketten skalas av eller fastnar permanent, eller att etikettens färg ändras eller överförs till andra föremål. Innan du sätter fast etiketten ska du kontrollera miljöförhållandena och materialet. Testa etiketten genom att fästa en liten del av den på en undanskymd del av den avsedda ytan.
  • Använd INTE maskinen, komponenterna eller förbrukningsmaterialen på något annat sätt eller för något annat ändamål än de som beskrivs i denna guide. Det kan leda till olyckor eller skada.
  • Använd endast Brothers TZe-tape, HGe-tape eller HSe-slang tillsammans med denna märkmaskin. Använd INTE tape som inte har logotypen image / image / image. Besök din lokala Brother-webbplats för mer information om krympslangen. När du använder en krympslang går det inte att skriva ut ramar eller använda vissa teckensnittsinställningar. De utskrivna tecknen kan vara mindre än vid användning av TZe-tape.
  • (PT-E310BT) Tryck INTE för hårt på spaken till tapeklipparen.
  • Använd en mjuk trasa för att rengöra skrivhuvudet och rör aldrig vid själva skrivhuvudet.
  • Försök INTE att skriva ut om kassetten är tom, eftersom det skadar skrivhuvudet.
  • Dra INTE i tapen medan du skriver ut eller matar den, eftersom det skadar både tapen och etikettskrivaren.
  • Alla data som lagrats i skrivarens minne förloras vid driftsstörning, reparation av skrivaren eller om batterierna laddas ur helt.
  • Utskrivna tecken kan se annorlunda ut än de som visas i förhandsgranskningen av utskriften eftersom enhetens eller datorns skärm kan ha högre upplösning än etikettskrivaren.
  • Längden på den utskrivna etiketten kan skilja sig från den etikettlängd som visas.
  • Se till att du läser igenom anvisningarna som medföljer påstrykbara tygtape och tape med extra stark vidhäftningsförmåga, eller andra specialtape och följer alla försiktighetsåtgärder som anges i instruktionerna.
  • En skyddande, genomskinlig plastfilm täcker LCD-skärmen under tillverkning och transport. Ta bort denna skyddsplast innan användning.
  • Lämna INTE några gummi- eller vinylprodukter på märkmaskinen under en längre tid. Annars kan de lämna kvar märken eller rester på märkmaskinen.
  • Transportera INTE märkmaskinen medan USB Type-C-kabeln eller nätadaptern för USB Type-C är ansluten till USB-porten. Porten kan annars skadas.