Hem > Skapa och skriv ut etiketter med datorn > Skapa och skriva ut etiketter med P-touch Editor (Mac)

Skapa och skriva ut etiketter med P-touch Editor (Mac)

Hämta och installera P-touch Editor från App Store på din Mac.

Om du vill använda etikettskrivaren med din Mac-dator installerar du P-touch Editor.

1. Dubbelklicka på Macintosh HD>Program och dubbelklicka sedan på ikonen Brother P-touch Editor.
  2. När P-touch Editor startar klickar du på New (Nytt) för att välja en mall, skapa en ny layout eller öppna en befintlig layout.
    image
  3. Klicka på ikonen Print (Skriv ut).
  4. Välj skrivarinställningarna som du vill ha och klicka sedan på Print (Skriv ut).