Viktigt meddelande

• Innehållet i det här dokumentet och specifikationerna för den här etikettskrivaren kan ändras utan föregående meddelande.
  • Brother förbehåller sig rätten att utan förvarning göra ändringar i de specifikationer och det material som finns häri och ansvarar inte för eventuella skador (inklusive följdskador) som orsakas till följd av att man förlitar sig på det material som presenteras, inklusive, men inte begränsat till, typografiska och andra fel i publikationerna.
  • Denna märkmaskin har inte stöd för Wi-Fi-anslutningar.
  • Skärmbilderna i det här dokumentet kan variera beroende på datorns operativsystem, produktmodellen och programvaruversionen.
  • Innan du använder märkmaskinen ska du se till att läsa all dokumentation som medföljer den för att få information om säkerhet och drift.
  • Etikettskrivaren som visas på bilderna kan skilja sig från din etikettskrivare.
  • Tillgängliga förbrukningsartiklar kan variera beroende ditt land eller din region.
  • Vi rekommenderar att du använder den senaste versionen av P-touch Editor. För den senaste versionen går du till din modells Nerladdningar-sida på support.brother.com/downloads.
  • Om du vill hålla märkmaskinens prestanda uppdaterad kan du gå till support.brother.com/downloads för att söka efter de senaste firmware-uppdateringarna. Annars kan det hända att vissa av etikettskrivarens funktioner inte är tillgängliga.
  • Innan du ger din märkmaskin till någon annan, byter ut den eller kasserar den, rekommenderar vi starkt att du återställer den till fabriksinställningarna för att radera all personlig information.