Hem > Konfigurera märkmaskinen > Installera det uppladdningsbara litiumjonbatteriet > Ta ur det uppladdningsbara litiumjonbatteri

Ta ur det uppladdningsbara litiumjonbatteri

1. Kontrollera att märkmaskinen är avstängd. Om märkmaskinen är påslagen trycker du på och håller ner image för att stänga av den.
  2. Vila skrivaren med framsidan nedåtvänd på en plan yta. Tryck på spärren (1) till luckan och avlägsna den bakre luckan (2).
    image
  3. Ta bort det uppladdningsbara litiumjonbatteriet som pilen visar.
    image
  4. Kontrollera att frigöringsspaken (1) är i upplyft position enligt bild.
    image
  5. Kontrollera att den bakre luckans krokar (1) sitter i korrekt och stäng sedan den bakre luckan.