Hem > Skriva ut etiketter med mobila enheter > Installera mobila appar

Installera mobila appar

Relaterade modeller:PT‑E310BT / PT‑E560BT

Använd applikationer från Brother för att kunna skriva ut direkt från en iPhone, iPad, iPod touch samt Android™-mobila enheter och för att överföra data inklusive mallar, symboler och databaser som skapats med en dator till skrivaren via Bluetooth.

App Funktioner

Brother Pro Label Tool

Skapa etiketter till kablar för telekommunikation, datakommunikation eller elanslutningar på begäran.

Mobile Transfer Express

Överför kompatibla etikettmallar, databaser och bilder till din skrivare med P-touch Transfer Manager (Windows).

Mer information om vilka mobilappar som är tillgängliga för skrivaren finns på https://support.brother.com/g/d/f5f9