Hjem > Overføre maler til skriveren ved bruk av datamaskinen (Windows) > Merknader om bruk av overføringsfunksjoner (Windows)

Merknader om bruk av overføringsfunksjoner (Windows)

Enkelte P‑touch Editor-funksjoner er ikke tilgjengelige med skriveren, så du må være oppmerksom på følgende når du bruker P‑touch Editor til å opprette maler.

Du kan forhåndsvise opprettede maler før de overføres til skriveren.

Opprette maler

• Noe av teksten i malene som blir overført til skriveren kan bli skrevet ut med lignende skrifter og tegnstørrelser som er lastet inn på skriveren. Som følge av dette kan den utskrevne etiketten avvike fra bildet av malen som ble opprettet i P-touch Editor.
  • Avhengig av tekstobjektinnstillingen kan tegnstørrelsen reduseres automatisk eller en del av teksten vil kanskje ikke skrives ut. Hvis dette skjer, må du endre tekstobjektinnstillingen.
  • Selv om tegnstiler kan brukes på enkelttegn i P‑touch Editor, kan stiler bare brukes på en tekstblokk fra skriveren. I tillegg er enkelte tegnstiler utilgjengelige på skriveren.
  • Bakgrunner angitt i P‑touch Editor er ikke kompatible med skriveren.
  • P‑touch Editor-layouten som bruker den delte utskriftsfunksjonen (forstørring av etiketten og utskrift på to eller flere etiketter) kan ikke overføres.
  • Bare den delen av etiketten som er innenfor utskriftsområdet skrives ut.

Overføre maler

• Den utskrevne etiketten kan avvike fra bildet som vises i forhåndsvisningsområdet i P-touch Editor.
  • Hvis en todimensjonal strekkode som skriveren ikke støtter, overføres til skriveren, konverteres strekkoden til et bilde. Bildet av den konverterte strekkoden kan ikke redigeres. Denne skriveren støtter bare QR-kode eller datamatrise.
  • En QR-kode eller datamatrise opprettes med standard alfanumeriske tegn og tall. Hvis strekkoden inneholder spesialtegn når den overføres, kan ikke skriveren opprette strekkoden korrekt.
  • Alle overførte objekter som ikke kan redigeres av skriveren konverteres til bilder.
  • Grupperte objekter konverteres til et enkelt punktgrafikkbilde.
  • Hvis gjenstander overlapper, skrives bare det nederste objektet ut.

Overføring av andre data enn maler

Hvis antallet eller rekkefølgen av felt i en database endres og bare databasen (CSV-fil) overføres for å oppdatere den, kan det hende at databasen ikke kobles korrekt til malen. Første linje med data i den overførte filen gjenkjennes av skriveren som "feltnavn".

Overføre en mal og en database sammen

Den nyeste P-touch Editor støtter LBXS-filer, som gjør det mulig å overføre en mal og en database som én fil.