Hjem > Feilsøking > Nullstille merkemaskinen > Nullstille ved bruk av LCD-skjermen

Nullstille ved bruk av LCD-skjermen

1. Trykk på Menu (Meny).
  2. Trykk på image eller image for å vise [Nullstill], og trykk deretter på OK.
  3. Trykk på image eller image for å vise ønsket nullstillingsalternativ, og trykk deretter på OK.
    En melding vises, som ber deg bekrefte nullstillingsalternativet.
  4. Trykk på OK.
image

Hvis du bruker nullstillingsalternativene [Nullstill alle innstillinger] eller [Fabrikkstandard], må du angi ønsket standardspråk igjen etter nullstillingen.

Nullstillingsalternativer Detaljer
Nullstill alle innstillinger

Filminnet slettes IKKE.

Innstillingsdata slettes, og alle innstillingene nullstilles til fabrikkinnstillingene.

Slett alt innhold

Filminnet slettes.

Innstillingsdata slettes IKKE, og innstillinger forblir som de er konfigurert.

Fabrikkstandard

Filminnet, etiketter og tilpassede innstillinger nullstilles til fabrikkinnstillingene.