Hjem > Lag og skriv ut etiketter med en datamaskin > Opprette og skrive ut etiketter med P-touch Editor (Windows)

Opprette og skrive ut etiketter med P-touch Editor (Windows)

Hvis du vil bruke merkemaskinen sammen med Windows-datamaskinen, må du installere skriverdriveren og P-touch Editor på datamaskinen.

Du finner de nyeste driverne og programvaren på modellens Nedlastinger-side på support.brother.com/downloads.

1. Start P-touch Editor image.

Klikk på Start>Brother P-touch>P-touch Editor, eller dobbeltklikk på P-touch Editor-ikonet på skrivebordet.

*Avhengig av datamaskinens operativsystem, er det ikke sikkert at Brother P-touch-mappen kan opprettes.

2. Kontroller at modellens navn er valgt på startskjermbildet.
  3. Gjør ett av følgende:
    • Hvis du vil opprette et nytt oppsett, klikker du på Ny etikett-fanen og trykk deretter på Ny etikett-knappen (1).
    • Hvis du vil opprette et nytt oppsett med forhåndsinnstilt oppsett, kan du klikke på Ny etikett-fanen og deretter klikke på en kategoriknapp (2), velge en mal og deretter klikke på Opprett (3).
    • Hvis du vil åpne en eksisterende layout, klikker du på Åpne (4).
    image
  4. Klikk på Skriv ut-ikonet.
  5. Velg skriverinnstillingene du vil ha, og klikk på Skriv ut.
    image
    Hvis du vil endre hvordan P-touch Editor starter, åpner du P-touch Editor og klikker på Fil>Alternativer. Velg Sett inn-alternativet på venstre side av skjermen, og velg deretter alternativet Hjemme/kontor eller Elektrisk/nettverk. Klikk på OK for å ta i bruk innstillingen.