Hjem > Redigere etiketter > Flytte markøren

Flytte markøren

• Gjør ett av følgende for å flytte markøren rundt i etiketten:
    • Trykk på image, image, image eller image for å flytte markøren ett mellomrom eller én linje.
    • Hvis du vil plassere markøren i starten eller slutten av den aktuelle linjen eller blokken, trykker du på image og deretter på image eller image.
    • Hvis du vil plassere markøren i starten eller slutten av etiketten, eller i begynnelsen av neste blokk, trykker du på image og deretter på image eller image.
    • Hvis du vil sette inn ekstra tekst i en eksisterende linje, plasserer du markøren til høyre for tegnet du vil redigere, og legger deretter til teksten.