Hjem > Lag og skriv ut etiketter med en datamaskin > Opprette og skrive ut etiketter med P-touch Editor (Mac)

Opprette og skrive ut etiketter med P-touch Editor (Mac)

Last ned og installer P-touch Editor fra App Store på Mac-datamaskinen.

For å bruke etikettskriveren med Mac-datamaskinen må du installere P-touch Editor.

1. Dobbeltklikk på Macintosh HD>Programmer, og dobbeltklikk deretter på Brother P-touch Editor-ikonet.
  2. Når P-touch Editor starter, klikker du på New (Ny) for å velge en mal, opprette er nytt oppsett eller åpne et eksisterende.
    image
  3. Klikk på Print (Skriv ut)-ikonet.
  4. Velg skriverinnstillingene du vil ha, og klikk på Print (Skriv ut).