Hjem > Redigere etiketter > Angi tegnattributter > Legge til tegnattributter på en linje med tekst

Legge til tegnattributter på en linje med tekst

Hvis du legger til flere linjer på etiketten, kan du formatere hver linje med tekst til å se ulik ut.
  1. Skriv inn linjene med tegn eller tekst som du vil ha på etiketten.
  2. Trykk på image eller image for å flytte markøren til linjen med tegnattributtene du vil endre.
  3. Trykk på image og trykk deretter på image for å vise de tilgjengelige formateringsattributtene.
    Tre sorte linjer i hjørnet oppe til høyre på LCD-skjermen anviser at du nå bare bruker attributtet på den spesifikke linjen.
    image
  4. Trykk på image eller image for å velge et attributt.
  5. Trykk på image eller image for å angi en verdi for attributtet, og trykk deretter på OK.
image
Når forskjellige attributtverdier angis for hver linje, vises verdien som ***** når du trykker på image.