Hjem > Installere programvare > Installere skriverdriveren og programvaren på en datamaskin (Windows)

Installere skriverdriveren og programvaren på en datamaskin (Windows)

For å skrive ut fra Windows-datamaskinen din må du installere skriverdriveren og Brother P-touch Editor-programvaren på datamaskinen.

1. Åpne din foretrukne webleser og skriv inn install.brother i adressefeltet.
    image
  2. Klikk på Last ned-knappen for å laste ned installasjonsprogrammet for Programvare/Dokumentasjon.
  3. Gå til datamaskinens Nedlastinger-mappe, dobbeltklikk på den nedlastede installasjonsfilen og følg skjerminstruksjonene.
    MERK
    (PT-E310BT/PT-E560BT)
    • Kontroller at du har aktivert Bluetooth på datamaskinen.
    • Trykk på den nødvendige knappen på merkemaskinen for Bluetooth-paring når du bekrefter passkoden.