Hjem > Redigere etiketter > Angi tegnattributter > Stille inn autotilpasningsstil

Stille inn autotilpasningsstil

Du kan redusere tekststørrelsen til å passe innenfor lengden på etiketten.

Kontroller at [Størrelse] i image er satt til [Auto] og at etikettlengden er spesifisert før du bruker denne funksjonen.

1. Trykk på Menu (Meny).
  2. Trykk på image eller image for å vise [Autotilpass stil], og trykk deretter på OK.
  3. Trykk på image eller image for å velge ett av følgende alternativer:
    Alternativ
    Beskrivelse
    Tekststørrelse
    Den totale tekststørrelsen reduseres slik at den passer innenfor etiketten.
    Tekstbredde
    Tekstbredden reduseres til størrelsen til x 1/2 eller x 2/3-innstillingen for å passe innenfor etiketten. For det forventede resultatet kan du imageimage Beslektede emner
  4. Trykk på OK.