Opprette en Cross-ID-etikett

Bruk [Kryss-ID]-funksjonen til å skrive ut etiketter der tekstrekkefølgen er snudd.
  • 1-linjet Cross-ID-etikett

Når du setter inn et triggertegn ("/" eller "\") i teksten, skrives etiketten ut i motsatt rekkefølge, som vist i eksemplet.

1-linjet (ved bruk av kabelflaggmodus)

1-linjet (ved bruk av kabelflaggmodus)
  • Flerlinjet Cross-ID-etikett

Når du skriver inn flere linjer med tekst, byttes hver linje, som vist i eksemplene.

2-linjet (ved bruk av kabelflaggmodus)

2-linjet (ved bruk av kabelflaggmodus)

5-linjet (ved bruk av kabelflaggmodus)

5-linjet (ved bruk av kabelflaggmodus)
  1. Trykk på image eller image.
  2. Trykk på image eller image for å velge [Kryss-ID].
  3. Trykk på image eller image for å velge ønsket alternativ, og trykk deretter på OK.
    Alternativ
    Beskrivelse
    Av

Deaktiver Cross-ID-innstillinger.

Par

Skriv ut flere serialiserte Cross-ID-etiketter i hvert par.

Gruppe

Skriv ut flere serialiserte Cross-ID-etiketter i hvert gruppe.

image
    Når du skriver ut en enkelt Cross-ID-etikett, blir utskriftsresultatet det samme uansett om du velger [Par] eller [Gruppe].
  4. Skriv inn ønsket tekst.
  5. Velg om nødvendig innstillingen Serialiser.
  6. Trykk på image.