Installere mobilapper

Relaterte modeller:PT‑E310BT / PT‑E560BT

Bruk Brother-programmer til å skrive ut direkte fra iPhone, iPad, iPod touch og Android™-mobilenheter og til å overføre data, inkludert maler, symboler og databaser som er opprettet på en datamaskin, til skriveren via Bluetooth.

App Funksjoner

Brother Pro Label Tool

Opprett etiketter for telekommunikasjon, datakommunikasjon eller elektrisk identifikasjon etter behov.

Mobile Transfer Express

Overfør kompatible etikettmaler, databaser og bilder til skriveren ved bruk av P-touch Transfer Manager (Windows).

Du finner mer informasjon om mobilappene som er tilgjengelige for skriveren på https://support.brother.com/g/d/f5f9