Hjem > Sette opp merkemaskinen > Angi tid for automatisk avslåing

Angi tid for automatisk avslåing

Etikettskriveren har en strømsparingsfunksjon som automatisk slår seg av hvis du ikke trykker på noen taster i løpet av en angitt tidsperiode, under visse bruksbetingelser. Uansett om du bruker nettadapteren eller batteriene, kan du endre tiden for automatisk avslåing.
  1. Trykk på Menu (Meny).
  2. Trykk på image eller image for å vise [Automatisk avslåing], og trykk deretter på OK.
  3. Trykk på image, image, image eller image for å velge alternativene du ønsker, og trykk deretter på OK.
    Alternativ
    Beskrivelse
    USB-lader
    Av, 10min., 20min., 30min., 40min., 50min., 1 t., 2 t., 4 t., 8 t., 12 t.
    Li-ion-batteri
    Av, 10min., 20min., 30min., 40min., 50min., 1 t.
  4. Trykk på OK.