Koti > Tiedostomuistin käyttäminen > Tarratiedoston tallentaminen

Tarratiedoston tallentaminen

Voit tallentaa enintään 99 tarratiedostoa ja noutaa ne tulostettaviksi myöhemmin. Voit myös muokata ja korvata tallennettuja tarroja.
  1. Syötä teksti ja muotoile tarra.
  2. Paina image -painiketta.
  3. Valitse [Paikalliset tiedostot], jos se tulee näkyviin.
  4. Paina image tai image, jolloin näyttöön tulee [Tallenna], ja paina sitten OK-painiketta.
  5. Valitse tiedosto painamalla image tai image ja paina sitten OK-painiketta.
  6. Näppäile tiedoston nimi ja paina sen jälkeen OK.
    HUOMAUTUS
    Tarkista tiedostomuistissa vapaana oleva tila seuraavasti:
    1. Paina Menu (Valikko)-painiketta.
    2. Paina image tai image, jolloin näyttöön tulee [Muistin käyttö], ja paina sitten OK-painiketta.
    3. Paina image tai image valitaksesi [Paikallinen sisältö]-asetuksen ja paina sitten OK-painiketta.