Koti > Tiedostomuistin käyttäminen > Tallennetun tarratiedoston tulostaminen, avaaminen tai poistaminen

Tallennetun tarratiedoston tulostaminen, avaaminen tai poistaminen

1. Paina image -painiketta.
  2. Valitse [Paikalliset tiedostot], jos se tulee näkyviin.
  3. Tee jokin seuraavista:
    Asetus
    Kuvaus
    Tulosta
    1. Paina image tai image, jolloin näyttöön tulee Tulosta, ja paina sitten OK-painiketta.
    2. Valitse tiedosto painamalla image tai image ja paina sitten OK-painiketta.
    3. Jos valintanäyttö tulee näkyviin, valitse Kaikki tai Alue ja paina sitten OK.
    Avaa
    1. Paina image tai image, jolloin näyttöön tulee Avaa, ja paina sitten OK-painiketta.
    2. Valitse tiedosto painamalla image tai image ja paina sitten OK-painiketta.
    Poista
    1. Paina image tai image, jolloin näyttöön tulee Poista, ja paina sitten OK-painiketta.
    2. Valitse tiedosto painamalla image tai image ja paina sitten OK-painiketta.

Näyttöön tulee Poista?-sanoma.

3. Paina OK-painiketta.