Koti > Tarrojen muokkaus > Viivakooditarrojen luonti > Viivakoodin ja viivakooditietojen muokkaaminen tai poistaminen

Viivakoodin ja viivakooditietojen muokkaaminen tai poistaminen

Viivakoodin poistaminen tarrasta

1. Sijoita kohdistin viivakoodin oikealle puolelle tietojensyöttönäytössä.
  2. Paina image -painiketta.

Viivakooditietojen muokkaaminen

PT-E310BT

1. Voit muokata viivakoodimääritteitä ja viivakooditietoja sijoittamalla kohdistimen viivakoodin vasemmalle puolelle tietojensyöttönäytössä.
  2. Paina image ja paina sitten image.
    Viivakoodiasetus-näyttö avautuu nestekidenäyttöön.

PT-E510/PT-E560BT

1. Voit muokata viivakoodimääritteitä ja viivakooditietoja sijoittamalla kohdistimen viivakoodin vasemmalle puolelle tietojensyöttönäytössä.
  2. Paina image -painiketta.
    Viivakoodiasetus-näyttö avautuu nestekidenäyttöön.