Kaapelitarratila

Luo kaapelin tai johdon ympärille käärittäviä tarroja kaapelitarratilassa. Kaapelitarratilassa teksti tulostetaan kuvan osoittamalla tavalla niin, että kääritty tarra voidaan lukea kaikista kulmista.

Mukautettu

Mukautettu

K. 90

K. 90
image
image
  • (PT-E310BT) Suosittelemme taipuisan nauhan käyttämistä kaapelitarrojen tulostamiseen.

(PT-E510/PT-E560BT) Suosittelemme taipuisan nauhan tai itselaminoituvan nauhan käyttämistä kaapelitarroille.

• Taipuisaa nauhaa ei ole tarkoitettu käytettäväksi sähköeristeenä. Käärittäessä taipuisia tarranauhoja esineiden ympärille kohteen (1) halkaisijan pitää olla vähintään 3 mm. Tarran tai merkintätarran (2) päällekkäin tulevien päiden pituuden on oltava vähintään 5 mm.
    image
  1. Paina image-painiketta.
  2. Valitse haluamasi asetukset painamalla image, image, image tai image ja paina sitten OK.
    Asetus
    Kuvaus
    Mittayksikkö

Valitse yksi seuraavista mittayksiköistä:

Halk. (mukautettu halkaisija), Pituus (mukautettu pituus), CAT5/6, CAT6A, COAX, AWG, K. 90 (kierretty 90°)

Arvo

Käytettävissä olevat arvot vaihtelevat valitsemiesi mittayksiköiden mukaan.

Toisto

Toista kirjoittamasi teksti, jotta se tulostuu niin monta kertaa kuin on tarpeen.

Cross-ID

Valitse tämä asetus, kun luot Cross-ID-tarroja. imageimage Aiheeseen liittyviä tietoja

3. Kirjoita haluamasi teksti.
  4. Paina image -painiketta.