Cross-ID-tarran luonti

Käytä [Cross-ID]-ominaisuutta sellaisten tarrojen tulostamiseen, joissa tekstin järjestys on käänteinen.
  • 1-rivinen Cross-ID-tarra

Kun lisäät käynnistysmerkin (”/” tai ”\”) tekstiin, tarra tulostetaan käänteisessä järjestyksessä, kuten esimerkissä näkyy.

1 rivi (kaapelimerkintätilaa käyttäen)

1 rivi (kaapelimerkintätilaa käyttäen)
  • Monirivinen Cross-ID-tarra

Kun kirjoitat useita tekstirivejä, jokainen rivi vaihtuu esimerkkien osoittamalla tavalla.

2 riviä (kaapelimerkintätilaa käyttäen)

2 riviä (kaapelimerkintätilaa käyttäen)

5 riviä (kaapelimerkintätilaa käyttäen)

5 riviä (kaapelimerkintätilaa käyttäen)
  1. Paina image tai image.
  2. Paina image tai image valitaksesi [Cross-ID]-asetuksen.
  3. Valitse haluamasi numero painamalla image tai image ja paina sitten OK.
    Asetus
    Kuvaus
    Pois

Poista Cross-ID-asetukset käytöstä.

Pari

Tulosta useita sarjoitettuja Cross-ID-tarroja jokaisessa parissa.

Ryhmä

Tulosta useita sarjoitettuja Cross-ID-tarroja jokaisessa ryhmässä.

image
    Kun tulostat yhden Cross-ID-tarran, tulostustulos on sama riippumatta siitä, valitsetko [Pari] vai [Ryhmä].
  4. Kirjoita haluamasi teksti.
  5. Valitse tarvittaessa Sarjoita-asetus.
  6. Paina image -painiketta.