Koti > Vianetsintä > Virhe- ja kunnossapitosanomat

Virhe- ja kunnossapitosanomat

Sanoma Syy/korjausehdotus
Akku vahingoittunut. Vaihda Li-ioniakku.

Litiumioniakku on vahingoittunut. Vaihda akku tai käytä verkkolaitetta.

Akkuvirta vähissä

Akun varaus on vähissä. Lataa litiumioniakku.

Järjestelmä- virhe XX

Ota yhteyttä Brotherin asiakaspalveluun.

Laite jäähtyy. Odota ## min. Käyn. uud

Tulostin on liian kuuma, ja sen täytyy jäähtyä. Odota niin monta minuuttia kuin sanomassa ilmoitetaan ja yritä sitten uudelleen.

Leikkaajavika

Jos nauha on jäänyt jumiin leikkuriyksikköön, poista nauha. Katkaise virta tarratulostimesta ja kytke virta uudelleen ennen jatkamista.

Liian pitkä teksti

Syötetyn tekstin sisältävän tulostetun tarran pituus on pidempi kuin pituusasetus. Muokkaa tekstiä niin, että se sopii asetettuun pituuteen, tai muuta pituusasetusta.

Muisti on täynnä

Jatka pienent. tiedoston kokoa

Tietojen kokonaiskoko ylittää tulostimen muistin vapaan tilan tietokantatietueiden muokkauksen jälkeen. Pienennä tietojen kokoa, jos haluat muokata.

Pituusraja

Syötetyn tekstin sisältävän tulostetun tarran pituus on pidempi kuin 999 mm. Muokkaa tekstiä niin, että tarran pituus on alle 999 mm.

Tark. syöt. merkkien määrä

Viivakooditietoihin syötettyjen numeroiden määrä ei vastaa viivakoodiparametreissa asetettua numeroiden määrää. Syötä oikea määrä numeroita.

Tarkkaa tulos- tusta ei tueta tälle materiaalille

Tällä hetkellä asennettuna oleva nauha ei voi tulostaa suuren tarkkuuden tilassa.

Vaihda akku

Akun varaus on lopussa. Lataa litiumioniakku.

Viivakoodi liian leveä

Vähennä viivakoodin tietoja tai yritä käyttää leveämpää nauhaa.

Viivakoodivirhe

Tietue: XXXXX

Kenttä: XXXXX

Viivakooditarroja yritettiin tulostaa tietokannasta.

Tarratulostin näyttää tämän sanoman, kun tietokannan valittu alue sisältää virheellisiä merkkejä tai numeroita, joita viivakoodiprotokolla ei tue.