Saatavilla olevat sovellukset

Windows

Sovellus Ominaisuudet
P-touch Editor

Ohjelmalla voit suunnitella ja tulostaa mukautettuja tarroja käyttäen ohjelmaan sisältyviä piirustustyökaluja, erilaisia fontti- ja tekstityylejä, tuoda kuvia ja lisätä viivakoodeja. Voit myös siirtää malleja ja muita tietoja tarratulostimeen.

P-touch Transfer Manager *1

Tämän avulla voit siirtää malleja sekä muita tietoja tarratulostimeen ja tallentaa tietojesi varmuuskopioita tietokoneelle.

Tämä sovellus on asennettava käyttäen P-touch Editor 5.4:ää, joka saattaa olla käytössäsi olevan P-touch Editorin vanhempi versio. Lataa P-touch Editor 5.4 etsimällä sopiva Usein kysytyt kysymykset ja vianmääritys -vinkki osoitteesta support.brother.com.

P-touch Update Software *1

Päivittää ohjelmiston ja laiteohjelmiston uusimpaan versioon ja mahdollistaa mallien siirtämisen tarratulostimeen.

*1
Käytettävissä vain USB-liitännän kautta.

Mac

Sovellus Ominaisuudet
P-touch Editor

Ohjelmalla voit suunnitella ja tulostaa mukautettuja tarroja käyttäen ohjelmaan sisältyviä piirustustyökaluja, erilaisia fontti- ja tekstityylejä, tuoda kuvia ja lisätä viivakoodeja.

Transfer Express *1 Päivittää laiteohjelmiston uusimpaan versioon.
Käytettävissä vain USB-liitännän kautta.