Koti > Tarratulostimen käyttöönotto > Näppäimistön yleiskuvaus

Näppäimistön yleiskuvaus

PT-E310BT

image
  1. Virta
    Kytke tarratulostimeen virta painamalla tätä painiketta.
  2. Tyyli
    Painamalla tätä voit määrittää merkistö- ja tarramääritteet.
  3. Tiedosto
    Painamalla tätä voit noutaa tulostimen muistiin tallennetut tiedot.
  4. Esikatselu/Syötä
    Paina tätä, jos haluat nähdä tarran kuvan ennen tulostamista.
    Voit syöttää nauhaa painamalla kerran Vaihto-näppäintä ja painamalla sitten Esikatselu-/Syötä-näppäintä.
  5. Tulosta/Tulostusasetukset
    Tulosta painamalla tätä.
    Voit määrittää tulostusasetukset painamalla kerran Vaihto-näppäintä ja painamalla sitten Tulosta/Tulostusasetukset-näppäintä.
  6. Kaapelimerkintä/Sarjoita
    Painamalla tätä voit luoda kaapelimerkintätarroja.
    Luo sarjoitettuja tarroja painamalla Vaihto-näppäintä kerran ja painamalla sitten Kaapelimerkintä-/Sarjoita-näppäintä.
  7. Pikayhdistyslohko/Tietokanta
    Painamalla tätä voit luoda tarroja pikayhdistämislohkoihin, joihin on piirretty enintään kaksi viivaa.
    Voit luoda tarroja käyttämällä ladatussa tietokannassa olevia valittuja tietueita painamalla kerran Vaihto-näppäintä ja painamalla sitten Pikayhdistyslohko-/Tietokanta-näppäintä.
  8. Yhdistyspaneeli/Edistynyt sarjoitus
    Painamalla tätä voit luoda yksi- ja monirivisiä tarroja yhdistämispaneelin porttiryhmää varten.
    Luo edistyneitä sarjoitettuja tarroja painamalla Vaihto-näppäintä kerran ja painamalla sitten Yhdistyspaneeli-/Edistynyt sarjoitus-näppäintä.
  9. Tyhjennä
    Tyhjennä kaikki teksti- ja muotoiluasetukset painamalla tätä.
  10. OK
    Valitse näytössä näkyvä vaihtoehto painamalla tästä.
  11. Kohdistin
    Siirrä kohdistinta nuolen suuntaan painamalla tätä.
  12. Kirjaimet
    Kirjoita kirjaimia tai numeroja painamalla tätä.
    Voit kirjoittaa isoja kirjaimia ja symboleita käyttämällä näitä näppäimiä yhdessä Isot kirjaimet-näppäimen kanssa.
  13. Askelpalautin
    Voit poistaa minkä tahansa merkin kohdistimen vasemmalta puolelta painamalla tätä.
  14. Rivinvaihto
    Painamalla tätä voit syöttää uuden rivin tekstiä syötettäessä.
    Jos valitset Yleinen tila -tilan tarrasovelluksen tyypiksi ja haluat kirjoittaa uuden tekstilohkon, paina Vaihto-näppäintä ja sitten Rivinvaihto-näppäintä.
  15. Aksenttimerkki
    Painamalla tätä voit lisätä aksenttimerkin.
  16. Välilyönti
    Lisää tyhjä väli painamalla tätä.
    Tämän painaminen palauttaa oletusarvon.
  17. Isot kirjaimet
    Painamalla tätä otat isojen kirjainten tilan käyttöön tai poistat sen käytöstä.
  18. Vaihto
    Painamalla tätä voit syöttää näppäimeen merkityn symbolin.
  19. Esc
    Peruuta nykyinen toiminto painamalla tätä.
  20. Menu (Valikko)
    Valitse toimintovalikko painamalla tätä.
  21. Etulevy/Symboli
    Painamalla tätä voit luoda tarroja etulevyihin, nimikyltteihin ja yksittäisten porttien merkkaamiseen.
    Valitse symboli symbolivalikosta painamalla kerran Vaihto-näppäintä ja painamalla sitten Etulevy-/Symboli-näppäintä.
  22. Yleinen
    Painamalla tätä voit luoda yleiskäyttötarroja.
  23. Kaapelitarra/Viivakoodi
    Painamalla tätä voit luoda tarroja, jotka voidaan kääriä kaapelin tai johdon ympärille.
    Avaa Viivakoodiasetukset-näyttö painamalla Vaihto-näppäintä kerran ja painamalla sitten Kaapelitarra-/Viivakoodi-näppäintä.

PT-E510/PT-E560BT

image
  1. Virta
    Kytke tarratulostimeen virta painamalla tätä painiketta.
  2. Tyyli
    Painamalla tätä voit määrittää merkistö- ja tarramääritteet.
  3. Esikatselu
    Paina tätä, jos haluat nähdä tarran kuvan ennen tulostamista.
  4. Syötä&leikkaa
    Painamalla tätä voit syöttää 22,7 mm tyhjää nauhaa ja leikata nauhan sen jälkeen.
  5. Tulosta/Tulostusasetukset
    Tulosta painamalla tätä.
    Voit määrittää tulostusasetukset painamalla kerran Vaihto-näppäintä ja painamalla sitten Tulosta/Tulostusasetukset-näppäintä.
  6. Kaapelimerkintä
    Painamalla tätä voit luoda kaapelimerkintätarroja.
  7. Pikayhdistyslohko
    Painamalla tätä voit luoda tarroja pikayhdistyslohkoihin, joihin on vedetty enintään kolme johtoa.
  8. Yhdistyspaneeli
    Painamalla tätä voit luoda yksi- ja monirivisiä tarroja yhdistämispaneelin porttiryhmää varten.
  9. Tyhjennä
    Tyhjennä kaikki teksti- ja muotoiluasetukset painamalla tätä.
  10. OK
    Valitse näytössä näkyvä vaihtoehto painamalla tästä.
  11. Kohdistin
    Siirrä kohdistinta nuolen suuntaan painamalla tätä.
  12. Kirjaimet
    Kirjoita kirjaimia tai numeroja painamalla tätä.
    Voit kirjoittaa isoja kirjaimia ja symboleita käyttämällä näitä näppäimiä yhdessä Isot kirjaimet-näppäimen kanssa.
  13. Askelpalautin
    Voit poistaa minkä tahansa merkin kohdistimen vasemmalta puolelta painamalla tätä.
  14. Rivinvaihto
    Painamalla tätä voit syöttää uuden rivin tekstiä syötettäessä.
    Jos valitset Yleinen tila -tilan tarrasovelluksen tyypiksi ja haluat kirjoittaa uuden tekstilohkon, paina Vaihto-näppäintä ja sitten Rivinvaihto-näppäintä.
  15. Aksenttimerkki
    Painamalla tätä voit lisätä aksenttimerkin.
  16. Välilyönti
    Lisää tyhjä väli painamalla tätä.
    Tämän painaminen palauttaa oletusarvon.
  17. Tietokanta
    Painamalla tätä voit käyttää ladatussa tietokannassa olevaa valittua tietuealuetta tarrojen luontiin.
  18. Edistynyt sarjoitus
    Painamalla tätä voit luoda edistyneitä sarjoitettuja tarroja.
  19. Sarjoita
    Painamalla tätä voit luoda sarjoitettuja tarroja.
  20. Viivakoodi
    Avaa Viivakoodiasetukset-näyttö painamalla tätä.
  21. Symboli
    Valitse ja lisää symboli symbolivalikosta painamalla tätä.
  22. Tiedosto
    Painamalla tätä voit noutaa tulostimen muistiin tallennetut tiedot.
  23. Isot kirjaimet
    Painamalla tätä otat isojen kirjainten tilan käyttöön tai poistat sen käytöstä.
  24. Vaihto
    Painamalla tätä voit syöttää näppäimeen merkityn symbolin.
  25. Esc
    Peruuta nykyinen toiminto painamalla tätä.
  26. Menu (Valikko)
    Valitse toimintovalikko painamalla tätä.
  27. Etulevy
    Painamalla tätä voit luoda tarroja etulevyihin, nimikyltteihin ja yksittäisten porttien merkkaamiseen.
  28. Yleinen
    Painamalla tätä voit luoda yleiskäyttötarroja.
  29. Kaapelitarra
    Painamalla tätä voit luoda tarroja, jotka voidaan kääriä kaapelin tai johdon ympärille.