Koti > Tarrojen muokkaus > Viivakooditarrojen luonti > Viivakoodien luominen ja tulostaminen

Viivakoodien luominen ja tulostaminen

Tarratulostinta ei ole suunniteltu pelkästään viivakooditarrojen luontia varten. Varmista aina, että viivakoodien lukulaite pystyy lukemaan viivakooditarrat.

Parhaat tulokset saat tulostamalla viivakooditarrat mustalla musteella valkoiselle pohjalle. Jotkin viivakoodien lukulaitteet eivät ehkä pysty lukemaan viivakooditarroja, jotka on luotu käyttäen värillistä nauhaa tai mustetta.

Voit tulostaa enintään viisi viivakoodia yhdelle tarralle.

HUOMAUTUS
  • Lisättävien merkkien tai rivien määrä vaihtelee nauhan leveyden mukaan.
  • Käytä [Suuri]-asetusta [Leveys]- tai [Koko]-ominaisuudelle aina kun se on mahdollista. Jotkin viivakoodien lukulaitteet eivät ehkä pysty lukemaan viivakooditarroja, jotka on luotu käyttäen [Pieni]-asetusta.
  • Suuren viivakooditarramäärän jatkuva tulostus voi ylikuumentaa tulostuspään, mikä saattaa heikentää tulostuslaatua.
  • Symbolit ovat käytettävissä CODE39-, CODE128-, CODABAR- ja GS1-128-protokollissa.
  • ”Varmiste” on käytettävissä CODE39-, I-2/5- ja CODABAR-protokollissa.

PT-E310BT

1. Paina image ja paina sitten image.
  2. Valitse määrite painamalla image, image, image tai image ja paina sitten OK-painiketta.
    Lisää tietoa imageimage Aiheeseen liittyviä tietoja
  3. Syötä viivakooditiedot.
  4. Valitse merkki painamalla image ja paina sitten image. Valitse haluamasi merkki painamalla image- tai image-painiketta ja paina sitten OK-painiketta.
  5. Paina OK-painiketta.

PT-E510/PT-E560BT

1. Paina image -painiketta.
  2. Valitse määrite painamalla image, image, image tai image ja paina sitten OK-painiketta.
    Lisää tietoa imageimage Aiheeseen liittyviä tietoja
  3. Syötä viivakooditiedot.
  4. Valitse merkki painamalla image. Valitse haluamasi merkki painamalla image- tai image-painiketta ja paina sitten OK-painiketta.
  5. Paina OK-painiketta.