Home > Uw labelprinter instellen > De oplaadbare li-ionbatterij plaatsen

De oplaadbare li-ionbatterij plaatsen

BELANGRIJK
Om uw bestanden te beveiligen en het geheugen van de labelprinter te back-uppen op het moment dat de labelprinter wordt losgekoppeld van een externe voedingsbron, adviseren we om de oplaadbare li-ionbatterij in de labelprinter achter te laten.
  1. Controleer of de labelprinter is uitgeschakeld.
  2. Leg de printer met de voorkant omlaag op een plat oppervlak. Druk op de klepvergrendeling (1) en verwijder de achterklep (2).
    image
  3. Installeer de oplaadbare li-ionbatterij zoals is aangegeven met de pijl.
    image
  4. Controleer of de ontgrendelingshendel (1) omhoog staat, zoals afgebeeld.
    image
  5. Controleer of de haken van de achterklep (1) correct zijn gepositioneerd en sluit vervolgens de achterklep.