Home > Labels afdrukken > Een snijoptie selecteren (PT-E310BT)

Een snijoptie selecteren (PT-E310BT)

Gerelateerde modellen:PT‑E310BT
  1. Druk op image.
  2. Druk op image of image om [Snij-optie] weer te geven en druk vervolgens op image of image om de gewenste optie te selecteren.

In de onderstaande tabellen geven deze visuele patronen de verschillende delen van het label aan, zoals aangegeven in de kolom Voorbeeld.

image
    Afdrukgebied
    image
    Marge
    image
    Lamineermarge
    Instelling
    Beschrijving
    Voorbeeld
    Smalle marge
    De tape wordt eerst automatisch met 23 mm doorgevoerd, waarna elk label wordt afgedrukt met een marge van 2 mm voor en na de tekst.
    • Als elke labellengte ongeveer 23 mm of meer is
      image
      1. Circa 23 mm
      2. 2 mm
    • Als elke labellengte ongeveer 23 mm of minder is
      image
      1. Circa 23 mm
      2. 2 mm
    Kettng
    • Selecteer deze instelling als u meerdere labels met een minimale marge wilt afdrukken.
    • Er wordt eerst een marge van 23 mm afgedrukt en vervolgens wordt elk label afgedrukt met een marge van 2 mm voor en na de tekst.
    • Voer de tape in voordat u de tapesnijder gebruikt, anders wordt een deel van de tekst afgekapt. Trek niet aan de tape. Dit kan de tapecassette beschadigen.
    image
    1. Circa 23 mm
    2. 2 mm
    3. Tapestoppositie
    Geen snede
    • Selecteer deze instelling voor het afdrukken van meerdere exemplaren van een label of als u krimpkous of andere tapes gebruikt die met een schaar moeten worden afgeknipt in plaats van met de tapesnijder.
    • Voer de tape in voordat u de tapesnijder gebruikt, anders wordt een deel van de tekst afgekapt. Trek niet aan de tape. Dit kan de tapecassette beschadigen.
    • Als u tapes gebruikt die niet met de tapesnijder kunnen worden afgeknipt, moet u de tapecassette na het afdrukken verwijderen en de tape met een schaar afknippen.
    image
    1. Circa 23 mm
    2. 2 mm
    3. Tapestoppositie
    Brede marge

De totale marge (lamineermarge + labelmarge) is aan beide kanten van het label 25 mm.

image
    1. Circa 23 mm
    2. 2 mm
    Spec. tape
    • Selecteer deze instelling als u een speciale tapesoort gebruikt.
    • Bij gebruik van textielopstrijktape of een krimpkous selecteert u Spec. tape in de Snij-optie voordat u gaat afdrukken. Verwijder na het afdrukken de tapecassette uit de labelprinter en gebruik een schaar om de tape af te knippen.
    image
    1. Circa 23 mm
    2. 2 mm
  3. Druk op OK.
    image
    • Als u de snijoptie instelt op [Geen snede] of [Kettng], wordt de afsnijpositie in het midden van het afdrukgebied ingesteld nadat het laatste label is afgedrukt. Druk als [Invoer starten?] op het LCD-scherm wordt weergegeven op OK om de tape door te voeren. Druk op Esc om terug te keren naar het tekstinvoerscherm.
    • Als u de snijoptie instelt op [Brede marge], [Smalle marge] of [Kettng], wordt het bericht [Snij tape of druk Enter om door te gaan.] na het afdrukken op het scherm weergegeven en gaat de labelprinter in de modus Afsnijden onderbreken.