Home > Labels maken en afdrukken op de computer > Labels maken en afdrukken met P-touch Editor (Windows)

Labels maken en afdrukken met P-touch Editor (Windows)

Als u uw labelprinter met een Windows-computer wilt gebruiken, installeer dan het printerstuurprogramma van uw model printer alsmede het programma P-touch Editor op uw computer.

Voor de nieuwste stuurprogramma’s en software gaat u naar de pagina Downloads voor uw model op support.brother.com/downloads.

1. Start P-touch Editor image.

Klik op Start>Brother P-touch>P-touch Editor of dubbelklik op het pictogram P-touch Editor op het bureaublad.

*Of de map van Brother P-touch wordt gemaakt, is afhankelijk van het besturingssysteem van de computer.

2. Controleer of de naam van uw model is geselecteerd op het startscherm.
  3. Voer een van de volgende handelingen uit:
    • Als u een nieuwe lay-out wilt maken, klikt u op het tabblad Nieuw label en vervolgens op de knop Nieuw label (1).
    • Als u een nieuwe lay-out wilt maken op basis van een vooraf gedefinieerde lay-out, klikt u op het tabblad Nieuw label, klikt u op de knop van een categorie (2), selecteert u een sjabloon en klikt u op Maken (3).
    • Als u een bestaande lay-out wilt openen, klikt u op Openen (4).
    image
  4. Klik op het pictogram Afdrukken.
  5. Selecteer de gewenste afdrukinstellingen en klik op Afdrukken.
    image
    Als u het startgedrag van P-touch Editor wilt wijzigen, open dan P-touch Editor en klik op Bestand>Opties. Selecteer de optie Modus aan de linkerzijde van het scherm en selecteer vervolgens de optie Thuis/kantoor of Elektrisch/netwerk. Klik op OK om de instelling toe te passen.