Home > Labels afdrukken > Labels afdrukken

Labels afdrukken

(PT-E310BT) Gebruik de hendel van de tapesnijder op de linkerbovenhoek van de labelprinter om een label af te knippen.

• (PT-E310BT) Gebruik de hendel van de snijeenheid niet als het bericht [Afdrukken... Aantal exempl.] of [Tape invoeren... Een ogenblik geduld] op het LCD-scherm wordt weergegeven. om schade aan de tape te voorkomen.
  • Trek niet aan het label terwijl het wordt uitgevoerd uit de tape-uitgang. Anders trekt u het inktlint met de tape mee, waardoor de tape onbruikbaar wordt.
  • Blokkeer de tape-uitgang niet tijdens het afdrukken. Als u dit wel doet zal de tape vastlopen.
  1. Druk nadat u uw labels hebt gemaakt op image.
  2. Als u geserialiseerde labels afdrukt, moet u de labels die u wilt afdrukken opgeven met behulp van de toetsen image en image om een optie op het LCD-scherm te selecteren.
    Optie
    Beschrijving
    Alles

Alle labels afdrukken.

Huidig

Druk het label af waar de cursor is gepositioneerd.

Bereik

Specificeer het eerste en het laatste label die moeten worden afgedrukt.

3. Als u afdrukopties wilt wijzigen druk dan op image en druk vervolgens op image.
    OPMERKING
    • Als u meerdere labels afdrukt, wordt er na elke afgedrukte label een bevestigingsbericht weergegeven.

(PT-E510/PT-E560BT) Volg onderstaande stappen om dit bevestigingsbericht uit te schakelen:

1. Druk op Menu.
      2. Druk op image of image om [Knippauze] weer te geven en druk vervolgens op OK.
      3. Druk op image of image om [Uit] te selecteren en druk vervolgens op OK.

• Als de batterij leeg raakt en de afdruktaak stopt, kunt u het afdrukken hervatten door de volgende stappen te volgen (niet beschikbaar als een USB- of Bluetooth-verbinding wordt gebruikt):
      1. Laad de batterij volledig op, schakel de printer in en druk op image.
      2. Volg de instructies op het LCD-scherm, selecteer een paginabereik en hervat het afdrukken.