Home > Labels afdrukken met mobiele apparaten > Mobiele apps installeren

Mobiele apps installeren

Gerelateerde modellen:PT‑E310BT / PT‑E560BT

Maak gebruik van Brother-toepassingen om rechtstreeks af te drukken vanaf uw mobiel apparaat, zoals iPhone, iPad, iPod touch of Android™ en om gegevens over te dragen, inclusief sjablonen, symbolen en databases die met een computer zijn gemaakt, naar uw printer via Bluetooth.

App Kenmerken

Brother Pro Label Tool

Hiermee kunt u labels maken voor telecoms, datacoms of elektrische markeringen op vraag.

Mobile Transfer Express

Overdragen van compatible label-sjablonen, -databases en -beelden naar uw printer met gebruik van P-touch Transfer Manager (Windows).

Ga voor meer informatie over de beschikbare mobiele apps voor de printer naar https://support.brother.com/g/d/f5f9