Slet printerdata fra din computer (Windows)

Brug P-touch Transfer Manager til at slette printerdata fra din computer. P-touch Transfer Manager er installeret sammen med P-touch Editor 5.4, som kan være en tidligere version af P-touch Editor, end den du bruger i øjeblikket. For at downloade P-touch Editor 5.4 skal du søge efter det tilhørende Ofte stillede spørgsmål og fejlfinding-råd på support.brother.com.

1. Start P-touch Editor 5.4.

Klik på Start>Brother P-touch>P-touch Editor, eller dobbeltklik på ikonet P-touch Editor på skrivebordet.

* Afhængigt af computerens operativsystem oprettes mappen Brother P-touch muligvis eller muligvis ikke.

2. Åbn vinduet P-touch Transfer Manager.
    Klik på Filer>Send skabelon>Send.
  3. Tilslut computeren til labelprinteren, og tænd labelprinteren.
    Printerens modelnavn vises ved siden af et printerikon i mappevisningen i vinduet P-touch Transfer Manager.
  4. Højreklik på printeren, og vælg derefter menuen Slet alt.
    image

En bekræftelsesmeddelelse vises.

image
  5. Klik på OK.
    Alle skabeloner og andre data, der er gemt på printeren, slettes.