Hjem > Opret og udskriv labels ved hjælp af din computer > Opret og udskriv labels med P-touch Editor (Windows)

Opret og udskriv labels med P-touch Editor (Windows)

For at bruge din labelprinter med din Windows-computer skal du installere din models printerdriver og P-touch Editor på din computer.

Gå til din models Downloads-side på support.brother.com/downloads.

1. Start P-touch Editor image.

Klik på Start>Brother P-touch>P-touch Editor, eller dobbeltklik på ikonet P-touch Editor på skrivebordet.

* Afhængigt af computerens operativsystem oprettes mappen Brother P-touch muligvis eller muligvis ikke.

2. Sørg for, at din models navn er valgt på startskærmen.
  3. Gør et af følgende:
    • For at oprette et nyt layout skal du klikke på Ny label-fanen og derefter klikke på Ny label-knappen (1).
    • Hvis du vil oprette et nyt layout ved hjælp af et forudindstillet layout, skal du klikke på Ny label-fanen og derefter klikke på en kategoriknap (2), vælge en skabelon og så klikke på Opret (3).
    • Klik på Åbn (4) for at åbne et eksisterende layout.
    image
  4. Klik på ikonet Udskriv.
  5. Vælg de ønskede udskriftsindstillinger, og klik derefter på Udskriv.
    image
    For at ændre hvordan P-touch Editor starter skal du åbne P-touch Editor og klikke på Filer>Indstillinger. Vælg indstillingen Tilstand i venstre side af skærmen, og vælg derefter Hjemme/kontor eller Strøm/Netværk-indstillingen. Klik på OK for at anvende indstillingerne.