Hjem > Udskrivning af labels > Udskrivning af labels

Udskrivning af labels

(PT-E310BT) Tryk tapeafskærerarmen i øverste venstre hjørne af labelprinteren ned for at afskære labelen.

• (PT-E310BT) For at undgå beskadigelse af tapen må du ikke trykke afskærerarmen ned, mens beskeden [Udskriver ... Kopier] eller [Fremfører tape ... Vent] vises på displayet.
  • Træk ikke i labelen, mens den kommer ud af tapeudgangsåbningen. Hvis du gør det, vil farvebåndet blive skubbet ud sammen med tapen, hvilket gør tapen ubrugelig.
  • Bloker ikke tapeudgangsåbningen under udskrivning. Det vil få tapen til at krølle og sidde fast.
  1. Når du har oprettet din label, skal du trykke på image.
  2. Hvis du udskriver serialiserede labels, skal du angive de labels, du vil udskrive, ved hjælp af image og image-tasterne for at vælge en indstilling på displayet.
    Indstilling
    Beskrivelse
    Alle

Udskriv alle labels.

Aktuel

Udskriv labelen, hvor markøren er placeret.

Område

Angiv den første og sidste label, der skal udskrives.

3. Tryk på image og derefter på image for at ændre andre udskriftsindstillinger.
    BEMÆRK
    • Når du udskriver flere labels, vises en bekræftelsesmeddelelse, når hver label er udskrevet.

(PT-E510/PT-E560BT) Følg disse trin for at deaktivere denne bekræftelsesmeddelelse:

1. Tryk på Menu.
      2. Tryk på image eller image for at få vist [Afskær Pause], og tryk derefter på OK.
      3. Tryk på image eller image for at vælge [Fra], og tryk derefter på OK.

• Hvis batteriet løber tør, og udskriftsjobbet stopper, kan du genoptage udskrivningen ved at følge disse trin (ikke tilgængelig, når du bruger en USB- eller Bluetooth-forbindelse):
      1. Oplad batteriet helt, tænd printeren, og tryk på image.
      2. Følg instruktionerne på displayet, vælg sideområde, og fortsæt udskrivningen.