Hjem > Rediger labels > Tilføj en ny blok med tekst på din label

Tilføj en ny blok med tekst på din label

Hvis du vil udskrive labels med flere, men separate tekstafsnit, kan du indsætte op til 99 forskellige tekstblokke i den samme label.
image
  • Denne funktion er kun tilgængelig for labelprogramtypen “GENEREL“.
  • For at tilføje en ny tekstblok eller tomme linjer til højre for din nuværende tekst skal du trykke på image og derefter trykke på image.
    Markøren flytter til starten af den nye blok.
    image
    image
    Hvis du vil ændre tegnattributterne for en tekstblok, skal du følge trinnene til ændring af tegnattributter for en tekstlinje. imageimage Relaterede informationer