Hjem > Udskriv labels ved hjælp af mobilenheder > Installation af mobilapps

Installation af mobilapps

Relaterede modeller:PT‑E310BT / PT‑E560BT

Brug Brother-programmer til at printe direkte fra din iPhone, iPad, iPod touch og Android™-mobilenheder og til at overføre data, herunder skabeloner, symboler og databaser, der er oprettet ved hjælp af en computer, til din printer via Bluetooth.

App Egenskaber

Brother Pro Label Tool

Lav labels til telekommunikation, datacom eller elektriske identifikationer efter behov.

Mobile Transfer Express

Overfør kompatible labelskabeloner, databaser og billeder til din printer ved hjælp af P-touch Transfer Manager (Windows).

Du kan finde flere oplysninger om de mobilapps, der er tilgængelige for din printer, på https://support.brother.com/g/d/f5f9