Hem > Skriva ut etiketter > Skriv ut överförda mallar

Skriv ut överförda mallar

Du kan inte överföra mallar som skapats med P-touch Editor till etikettskrivaren.
  1. Tryck på image.
  2. Tryck på image eller image för att visa [Överförda mallar] och tryck sedan på OK.
  3. Tryck på image eller image för att välja den mall du vill skriva ut och tryck sedan på OK.
  4. Tryck på image eller image för att visa [Skriv ut] och tryck sedan på OK.
image
Om du ännu inte har överfört mallar från P-touch Editor [Överförda mallar] kommer de inte att visas i listan över alternativ.

Mer information imageimage Liknande ämnen