Hem > Skapa och skriv ut etiketter med datorn > Skapa etiketter med P-touch Editor (Windows)

Skapa etiketter med P-touch Editor (Windows)

Överföringsfunktionen kan endast användas med P-touch Editor 5.4.

Om du vill använda etikettskrivaren med din Windows-dator ska du installera P-touch Editor och skrivardrivrutinen på din dator.

Du kan hämta de senaste drivrutinerna och programvaran genom att gå till sidan Nerladdningar för modellen på Brother support webbsida på support.brother.com.

1. Starta P-touch Editor image.
    • Windows 11:

Klicka på Start>Brother P-touch>P-touch Editor eller dubbelklicka på ikonen P-touch Editor på skrivbordet.

*Beroende på datorns operativsystem kan det hända att mappen Brother P-touch inte skapas.

• Windows 10:

Klicka på Start>Brother P-touch>P-touch Editor eller dubbelklicka på ikonen P-touch Editor på skrivbordet.

• Windows 8.1:

Klicka på ikonen P-touch Editor på skärmen Appar eller dubbelklicka på ikonen P-touch Editor på skrivbordet.

2. Gör något av följande:
    • P-touch Editor 5.4
      • Du kan öppna en befintlig layout genom att klicka på Öppna (1).
      • Om du vill ansluta en förinställd layout till en databas markerar du kryssrutan vid Anslut databas (2).
      • Om du vill skapa en ny layout dubbelklickar du på panelen Ny layout (3) eller klickar på panelen Ny layout (3) och klickar sedan på →.
      • Om du vill skapa en ny layout från en förinställd layout dubbelklickar du på en kategoriknapp (4). Du kan också välja en kategoriknapp (4) och sedan klicka på →.
      image
    • P-touch Editor 6.0
      • Du kan öppna en befintlig layout genom att klicka på Öppna (4).
      • Om du vill skapa en ny layout klickar du på fliken Ny etikett och knappen Ny etikett (1).
      • Om du vill skapa en ny layout med en förinställd layout klickar du på fliken Ny etikett och klickar på en kategoriknapp (2), väljer en mall och klickar sedan på Skapa (3).