Hem > Använda filminnet > Skriv ut, öppna, ta bort eller markera en sparad etikett

Skriv ut, öppna, ta bort eller markera en sparad etikett

1. Tryck på image.
  2. Tryck på image eller image för att visa [Arkiv] och tryck sedan på OK.
  3. Tryck på image eller image för att välja en fil och tryck sedan på OK.
  4. Gör något av följande:
    Alternativ
    Beskrivning
    Skriv ut
    1. Tryck på image eller image för att visa Skriv ut och tryck sedan på OK.
    2. Tryck på image eller image för att ändra antalet kopior och tryck sedan på image eller OK.
    Öppna
    Tryck på image eller image för att visa Öppna och tryck sedan på OK.
    Ta bort
    1. Tryck på image eller image för att visa Radera och tryck sedan på OK.
    2. Tryck på OK.

Meddelandet Ta bort? visas.

3. Tryck på OK.

Om du vill ta bort en sparad etikett från skärmen för filval väljer du etiketten med image eller image, och trycker sedan på image.

Märkning

Sparade filer kan organiseras i åtta olika färgkodade kategorier. Färgvalen visas till vänster om filnamnet på skärmen för filval.

1. Tryck på image eller image för att visa Märkn. och tryck sedan på OK.
    2. Tryck på image eller image för att välja en färg och tryck sedan på OK.