Hem > Redigera en etikett > Skapa en streckkodsetikett > Skapa och skriva ut streckkoder

Skapa och skriva ut streckkoder

Etikettskrivaren är inte uteslutande utformad för att skapa streckkodsetiketter. Kontrollera alltid att streckkodsetiketterna kan läsas av streckkodsläsaren.

För bästa resultat skriver du ut streckkodsetiketter i svart bläck på vit tape. Vissa streckkodsläsare kan kanske inte läsa streckkodsetiketter som skapats med färgad tape eller bläck.

Upp till fem streckkoder kan skrivas ut på en etikett.

OBS
  • Använd inställningen [Stor] för [Bredd] när det är möjligt. Vissa streckkodsläsare kan kanske inte läsa streckkodsetiketter som skapats genom att använda inställningen [Liten].
  • Att kontinuerligt skriva ut ett stort antal etiketter med streckkoder kan överhetta skrivhuvudet, vilket kan påverka utskriftskvaliteten.
  • Symboler är endast tillgänglig för protokollen CODE39, CODE128, CODABAR och GS1-128.
  • Attributet ”C.Digit” (Kont.siffra) är endast tillgänglig för protokollen CODE39, I-2/5 och CODABAR.
  1. Tryck på image.
  2. Tryck på image eller image för att visa [Streck- kod] och tryck sedan på OK.
  3. Tryck på image, image, image, eller image för att välja ett attribut och tryck sedan på OK.
  4. Ange streckkodsdata. Mer information imageimage Liknande ämnen
  5. Tryck på image eller image.
  6. Tryck på image eller image för att välja ett tecken och tryck sedan på OK.
  7. Tryck på OK.