Hem > Redigera en etikett > Ställ in etikettlängd

Ställ in etikettlängd

Etiketter kan vara mellan 30 mm och 300 mm långa. När du väljer [Auto] justeras etikettlängden automatiskt baserat på mängden text som skrivs in.
  1. Tryck på image.
  2. Tryck på image eller image för att visa [Längd] och tryck sedan på OK.
  3. Gör något av följande:
    • Tryck på image eller image för att ställa in ett värde och tryck sedan på OK.
    • Ställ in etikettlängden genom att skriva in den önskade längden med hjälp av siffertangenterna. Tryck på OK när du är klar.
  4. Tryck på image för att återgå till textinmatningsskärmen.