Hem > Konfigurera din etikettskrivare > Installera batterier

Installera batterier

För att säkerställa säkerhetskopiering av minnet rekommenderar vi att du använder sex nya alkaliska AA-batterier (LR6) tillsammans med nätadaptern.
OBS
  • Du kan skydda och säkerhetskopiera minnet i etikettskrivaren när nätadaptern är frånkopplad genom att ha alkaliska AA-batterier installerade i etikettskrivaren.
  • När strömmen har varit frånkopplad i mer än två minuter rensas all text och alla formatinställningar. Eventuella textfiler som lagrats i minnet rensas också.
  • Ta ut batterierna om du inte tänker använda etikettskrivaren under en längre tid.
  • Släng batterierna på ett lämpligt insamlingsställe, inte i det allmänna avfallet. Se dessutom till att följa alla tillämpliga federala, statliga och lokala bestämmelser.
  • När du förvarar eller kasserar batterier ska du linda in dem (i t.ex. cellofantape, som på bilden) för att förhindra kortslutning.

image

1. Cellofantejp
    2. Alkaliskt batteri
  1. Öppna batteriutrymmets lucka.
    image
  2. Sätt i sex alkaliska AA-batterier (LR6).
    Se till att de sätts in åt rätt håll.
    image
  3. Stäng batteriutrymmets lucka.
    image

Du tar ur batteriet genom att utföra installationsproceduren i omvänd ordning.