Hem > Konfigurera din etikettskrivare > Tangentbordsöversikt

Tangentbordsöversikt

image
  1. Strömbrytare
    Tryck för att slå på eller stänga av etikettskrivaren.
  2. Hem/Bluetooth
    Tryck för att återgå till startskärmen. Om du vill slå på eller stänga av Bluetooth trycker du på Hem/Bluetooth och Skift samtidigt.
  3. Radera
    Tryck för att rensa alla text- och utskriftsinställningar.
  4. Esc
    Tryck för att avbryta aktuell inställning.
  5. Markör
    Tryck för att flytta markören i pilens riktning.
  6. OK
    Tryck för att välja alternativet som visas.
  7. Funktion
    Tryck på för att välja en funktionsmeny.
    Om du vill visa attributen trycker du på Funktion och Skift samtidigt.
  8. Förhandsvisa/Matning & klippning
    Tryck för att visa en bild av etiketten innan utskrift.
    Om du vill mata tape trycker du på Förhandsvisa/Matning & klippning och Skift samtidigt.
  9. Skriv ut/Utskriftsalternativ
    Tryck för att skriva ut.
    För att ställa in utskriftsalternativ trycker du på Skriv ut/Utskriftsalternativ och Skift samtidigt.
  10. Backsteg
    Tryck för att radera tecken till vänster om markören.
  11. Accent
    Tryck för att välja och infoga ett accenttecken.
  12. Symbol
    Tryck för att välja och infoga en symbol från symbolmenyerna.
  13. Enter
    Tryck för att bekräfta ditt val.
  14. Skala/inzoomning
    Tryck om du vill ändra förhandsvisningens förstoring.
  15. Mellanslag
    Tryck för att infoga ett tomrum.
    Tryck för att återgå till standardvärdet.
  16. Skiftlås
    Tryck för att endast använda versaler.
    När skiftlås är aktiverat skrivs alla bokstäver med versaler.
  17. Skift

Håll nedtryckt när du trycker på en bokstavs- eller siffertangent för att skriva en versal eller den symbol som är markerad på siffertangenten.

Om du vill flytta markören till början av föregående eller nästa block trycker du på Skift och image eller image samtidigt.

Om du vill flytta markören till början eller slutet av den aktuella texten trycker du på Skift och image eller image samtidigt.