Hem > Skriva ut etiketter med mobila enheter > Installera Brother iPrint&Label-appen

Installera Brother iPrint&Label-appen

Använd Brothers iPrint&Label-app för att skriva ut direkt från din iPhone, iPad, iPod touch och mobila Android-enheter.
App Funktioner

Brother iPrint&Label

Skapa etiketter för företagsanvändning, inklusive streckkoder, etiketter till kontorsutrustning och etiketter till mappflikar.
Mer information om vilka mobilappar som är tillgängliga för skrivaren finns på https://support.brother.com/g/d/f5f9