Överföra en mall till P-touch Transfer Manager (Windows)

1. Starta P-touch Editor image.
    • Windows 11:

Klicka på Start>Brother P-touch>P-touch Editor eller dubbelklicka på ikonen P-touch Editor på skrivbordet.

*Beroende på datorns operativsystem kan det hända att mappen Brother P-touch inte skapas.

• Windows 10:

Klicka på Start>Brother P-touch>P-touch Editor eller dubbelklicka på ikonen P-touch Editor på skrivbordet.

• Windows 8.1:

Klicka på ikonen P-touch Editor på skärmen Appar eller dubbelklicka på ikonen P-touch Editor på skrivbordet.

2. Öppna mallen du vill ha eller skapa en layout.
  3. Klicka på Arkiv>Överför mall>Överför.
    P-touch Transfer Manager-fönstret visas. Mallen överförs till mappen Konfigurationer.